Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen.
Wij organiseren workshops, denktanks en trainingen.

Round Tables Community is opgericht ter bevordering van kennisdeling over het besturen van organisaties. Wij organiseren workshops en denktanks en maken hierbij veelvuldig gebruik van de beproefde Brown Papermethode.

Onze interactieve bijeenkomsten richten zich altijd op het thema ‘Programma- en projectsturing’. Vooral hier zit onze expertise en zijn wij in staat tijdens de workshops het beste van de deelnemer naar boven te halen.

Het netwerk van Round Tables Community is bijzonder groot en breed. Dit komt door de partners waar wij mee samenwerken en het grote aantal workshops wat wij reeds jarenlang verzorgen. Via nieuwsbrieven en Social Media verspreiden wij ons programma. Bekijk onze workshops.

Ons doel: Organisaties verder helpen door ze samen te brengen en ervaringen en kennis te delen.

Round Tables Community gelooft sterk in de kracht van kennisdelen tussen mensen uit verschillende organisaties en branches. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen profit- en non profit, tenzij het branchegerichte workshops zijn.

Wij ontvangen mensen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Van de uitvoerder tot de beslisser, waarbij wij altijd rekening houden met de inhoud van de workshop zodat het een toegevoegde waarde heeft voor iedere deelnemer. Bekijk ons programma.

‘Het gaat er niet om wat je allemaal weet. Het gaat er om wat je allemaal deelt’.

Onze kennisdelingssessies organiseren wij altijd met kennispartners. Dit zijn veelal organisaties die expert zijn op het onderwerp van de workshops. Zo hebben wij inmiddels een bijzondere relatie opgebouwd met Sophiq, Haute-Equipe, Ray Geerling en BIC Finance. Hun expertise tijdens de workshops worden als zeer waardevol ervaren. Wij werken dan ook intensief met hen samen. Bekijk ons programma.
Tijdens de workshops worden brown papers gevuld (discussie), doelenbomen ontwikkeld (grip) en foto´s gemaakt. Wij zien het dan ook als onze taak de kennis die tijdens de workshops gedeeld is vast te leggen en in een fotoverslag na afloop met u te delen. Door de Brown paper methode, kunt u op relatief eenvoudige wijze de brainstormsessie terughalen, waardoor u de opgedane kennis ook kunt gebruiken in uw eigen organisatie! Bekijk ons programma.

Alle workshops die wij organiseren zijn kosteloos. Daarnaast doen wij er alles aan om te zorgen dat data en tijdstippen gunstig voor u en voor uw eventuele werkgever zijn.

Kennisdeling maakt u krachtiger, sterker en sneller. U hoeft niet zelf het wiel telkens opnieuw uit te vinden om toch succesvol te zijn. U krijgt van de overige deelnemers eerlijke feedback en hoort voorbeelden van andere organisaties. Bekijk ons programma.