Testimonials

“Het was leuk om in gesprek te komen met collega’s van andere bedrijven en te zien dat we vaak tegen dezelfde problemen aanlopen. Wij hebben als Politie Drenthe hier veel van opgestoken.”
Martin Koers, Senior Control – Politie Drenthe
“Leuke en inspirerende Round Table sessie. Waardevolle discussies gehad in kleine groepen. Met het gepresenteerde besturingsmodel van Sophiq kan je echt iets.”
Hessel Hansma, Projectleider – Zorggroep Noorderbreedte
“De sessie was erg leuk en waardevol. Het is een leuke gelegenheid om ideeën uit te wisselen en goed om te merken dat je niet de enige bent met de problemen.”
Marcel Dagniaux, Teamleider Crediteuren – Gemeente Utrecht
“Ik heb de Round Table Sessies als zeer nuttig ervaren. Een goede vorm van kennisdeling, waarbij in korte tijd pragmatische oplossingen worden besproken voor de inrichting van een BI omgeving. Daarbij geeft de uitwisseling van ervaringen van deelnemers uit de diverse branches en vakgebieden een goede zelfreflectie op waar je met je eigen organisatie dagelijks mee bezig bent.”
Roel Jan Merkus, Controller – Servex B.V.
“De Round Table sessies hebben mij inzicht gegeven in wat belangrijk is bij het inrichten van een BI omgeving. Vooral de inzichten over de rol van de gebruikers bij een BICC waren voor mij een eye-opener. Dankzij de praktische tips en ervaringen heb ik onze data warehouse omgeving beter kunnen positioneren in de organisatie.”
Ronald Siezenga, Manager Application Management and Support – Omron Europe B.V.
“De Round Table sessie hebben mij de mogelijkheid gegeven om praktijkervaringen te delen vanuit een inspirerende invalshoek.”
Edgar van Ravenzwaaij, Manager ICT – Kobalt
“Round Tables Community inspireert mij, helpt me om buiten de kaders te denken en geeft inzicht en praktische handvatten. Een aanrader.”
Kor Dijkema, Concerncontroller – Gemeente Overbetuwe
“Ik heb genoten en me laten verrassen door nieuwe inzichten, die ik meteen maar in de praktijk heb gebracht vandaag! De “zorg” is een wonderlijke wereld en organiseert graag “van zich af”. Niets menselijks is ons vreemd. We hebben er zelfs een term voor: ontzorgen.”
Jacqueline Santbergen, Humanitas